Tapetserare i Kivik

Annons:

Tapetserare i Kivik - duktiga och erfarna tapetserare i Kivik som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Kivik som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Kivik. Om du letar efter en tapetserare i Kivik som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Kivik rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Kivik nedan.
Annons:

Tapetserare i Kivik - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Kivik som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Kivik.

Ljungwalls Tapetserarateljé
Kiviks stora väg 49
277 32 KIVIK

Annons:

Kostnad för tapestering i Kivik

Kostnad och pris för tapetsering i Kivik varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Kivik rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Kivik

I Kivik finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Kivik. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Kivik.

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Invånarantal: 960, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Kivik om du vill veta mer än bara tapetsering i Kivik.

I Kivik fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Kivik. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Kivik så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.