Tapetserare i Klippan

Annons:

Tapetserare i Klippan - duktiga och erfarna tapetserare i Klippan som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Klippan som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Klippan. Om du letar efter en tapetserare i Klippan som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Klippan rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Klippan nedan.
Annons:

Tapetserare i Klippan - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Klippan som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Klippan.

Fridbergs Tapetserarverkstad eftr.
Storg. 65
264 32 Klippan

Annons:

Kostnad för tapestering i Klippan

Kostnad och pris för tapetsering i Klippan varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Klippan rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Klippan

I Klippan finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Klippan. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Klippan.

Klippan är en tätort och centralort i Klippans kommun i Skåne län. I nordöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn Vedby med Vedby kyrka. I Klippan ligger även S:t Petri kyrka. I Klippan finns en lång företagstradition med 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel...

Yta: 500,12 hektar
Invånarantal: 8116, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Klippan om du vill veta mer än bara tapetsering i Klippan.

I Klippan fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Klippan. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Klippan så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.