Tapetserare i Kristianstad

Annons:

Tapetserare i Kristianstad - duktiga och erfarna tapetserare i Kristianstad som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 3 olika tapetserarverkstäder i Kristianstad som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Kristianstad. Om du letar efter en tapetserare i Kristianstad som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Kristianstad rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Kristianstad nedan.
Annons:

Tapetserare i Kristianstad - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Kristianstad som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Kristianstad.

Rackartyg Tapetserarverkstad HB
Genv. 18
291 59 KRISTIANSTADHultgrens Möbelhantverk
Åstav. 36


Colorama HBM Golvexpo AB
Björkhemsv. 23
291 54 Kristianstad

Annons:

Kostnad för tapestering i Kristianstad

Kostnad och pris för tapetsering i Kristianstad varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Kristianstad rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Kristianstad

I Kristianstad finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Kristianstad. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Kristianstad.

Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Yta: 1 768,62 hektar
Invånarantal: 35711, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Kristianstad om du vill veta mer än bara tapetsering i Kristianstad.

I Kristianstad fanns det sammanlagt 3 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Kristianstad. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Kristianstad så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.