Tapetserare i Landskrona

Annons:

Tapetserare i Landskrona - duktiga och erfarna tapetserare i Landskrona som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Landskrona som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Landskrona. Om du letar efter en tapetserare i Landskrona som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Landskrona rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Landskrona nedan.
Annons:

Tapetserare i Landskrona - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Landskrona som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Landskrona.

Bredgatans Tapetserare
Järnvägsg. 44
261 36 LANDSKRONA


Tapetserarateljé Syd
Kungsg. 22
261 31 Landskrona

Annons:

Kostnad för tapestering i Landskrona

Kostnad och pris för tapetsering i Landskrona varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Landskrona rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Landskrona

I Landskrona finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Landskrona. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Landskrona.

Landskrona är centralort i Landskrona kommun. Tätorten hade 30499 invånare år 2010. Den ligger vid Öresund i västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund. Landskrona stad grundades möjligen den 20 mars 1413, då fiskeläget Sønder Sæby gavs stadsprivilegier av unionskungen Erik av Pommern.

Yta: 12,09 km2
Invånarantal: 30499, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Landskrona om du vill veta mer än bara tapetsering i Landskrona.

I Landskrona fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Landskrona. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Landskrona så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.