Tapetserare i Lerberget

Annons:

Tapetserare i Lerberget - duktiga och erfarna tapetserare i Lerberget som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Lerberget som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Lerberget. Om du letar efter en tapetserare i Lerberget som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Lerberget rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Lerberget nedan.
Annons:

Tapetserare i Lerberget - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Lerberget som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Lerberget.

Tapetseraregården i G:a Lerberget
Lerbergets Byav. 43
263 52 Lerberget

Annons:

Kostnad för tapestering i Lerberget

Kostnad och pris för tapetsering i Lerberget varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Lerberget rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Lerberget

I Lerberget finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Lerberget. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Lerberget.

Lerberget är ett tidigare fiskeläge i Väsby socken och nu ett område i södra delen av tätorten Höganäs i Höganäs kommun med cirka 2 700 invånare. Lerberget är beläget där Öresund möter Kattegatt. Orten var ursprungligen ett fiskeläge och namnet antas komma från en lerkulle nära hamnen.

Yta:
Invånarantal: 2700, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Lerberget om du vill veta mer än bara tapetsering i Lerberget.

I Lerberget fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Lerberget. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Lerberget så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.