Tapetserare i Löddeköpinge

Annons:

Tapetserare i Löddeköpinge - duktiga och erfarna tapetserare i Löddeköpinge som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Löddeköpinge som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Löddeköpinge. Om du letar efter en tapetserare i Löddeköpinge som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Löddeköpinge rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Löddeköpinge nedan.
Annons:

Tapetserare i Löddeköpinge - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Löddeköpinge som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Löddeköpinge.

Lödde Tapetserarverkstad
Kaptensv. 3
246 31 LÖDDEKÖPINGE

Annons:

Kostnad för tapestering i Löddeköpinge

Kostnad och pris för tapetsering i Löddeköpinge varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Löddeköpinge rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Löddeköpinge

I Löddeköpinge finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Löddeköpinge. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Löddeköpinge.

Löddeköpinge är en tätort i Kävlinge kommun och kyrkby i Löddeköpinge socken i Skåne. Löddeköpinge kyrka är från 1100-talet, tiden då många kyrkor byggdes runt om i Skåne i samband med att Skåne kristnades. Center Syd ligger i Löddeköpinge.

Yta: 361,56 hektar
Invånarantal: 6290, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Löddeköpinge om du vill veta mer än bara tapetsering i Löddeköpinge.

I Löddeköpinge fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Löddeköpinge. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Löddeköpinge så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.