Tapetserare i Lomma

Annons:

Tapetserare i Lomma - duktiga och erfarna tapetserare i Lomma som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Lomma som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Lomma. Om du letar efter en tapetserare i Lomma som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Lomma rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Lomma nedan.
Annons:

Tapetserare i Lomma - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Lomma som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Lomma.

Dacapo Tapetserarhuset
Järng. 12 A
234 35 LOMMA


Kvantverk
Kastanjev. 24
234 35 LOMMA

Annons:

Kostnad för tapestering i Lomma

Kostnad och pris för tapetsering i Lomma varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Lomma rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Lomma

I Lomma finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Lomma. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Lomma.

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Lomma om du vill veta mer än bara tapetsering i Lomma.

I Lomma fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Lomma. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Lomma så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.