Tapetserare i Lund

Annons:

Tapetserare i Lund - duktiga och erfarna tapetserare i Lund som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 5 olika tapetserarverkstäder i Lund som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Lund. Om du letar efter en tapetserare i Lund som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Lund rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Lund nedan.
Annons:

Tapetserare i Lund - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Lund som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Lund.

Hemmiljögårdens Tapetserarverkstad
L. Söderg. 18
223 53 Lund


Tapetserarverkstan
Dag Hammarskjölds v. 3 B
224 64 LUND


Pahlbergs Tapetserarverkstad
Karl XI gatan 7
222 20 LUND


Gunnel Andersson Ekö, Tapetserare
Lokförareg. 3
222 37 LUND


Skinnsömmeriet Ulf Christensson i Lund
S:t Lars v. 70
222 70 Lund

Annons:

Kostnad för tapestering i Lund

Kostnad och pris för tapetsering i Lund varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Lund rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Lund

I Lund finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Lund. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Lund om du vill veta mer än bara tapetsering i Lund.

I Lund fanns det sammanlagt 5 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Lund. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Lund så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.