Tapetserare i Malmö

Annons:

Tapetserare i Malmö - duktiga och erfarna tapetserare i Malmö som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 12 olika tapetserarverkstäder i Malmö som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Malmö. Om du letar efter en tapetserare i Malmö som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Malmö rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Malmö nedan.
Annons:

Tapetserare i Malmö - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Malmö som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Malmö.

Möbel-Persson Eftr.
Drottningtorget 1
211 25 MALMÖ


Irajs Möbeltapetsering
N. Grängesbergsg. 26
214 50 Malmö


Möbelateljén
Tessins v. 8
217 58 MALMÖ


Dunafabriken P Johnsson
Branteviksg. 16
214 41 Malmö


Carola PerssonS Tapetserarverkstad
Vittskövleg. 17 A
216 19 MALMÖ


Carlsson Sonja Tapetserarateljé
Regementsg. 82
217 51 Malmö


Tapetseraremästare Peter Åberg
Bellevuev. 27
217 72 MALMÖ


ColorGlo Malmö
Borrg. 3
211 24 Malmö


Betapex Möbeltapetsering
N. Grängesbergsg. 11
214 50 Malmö


Dan Eriksson Målare
Major Nilssonsg. 11 B
217 52 MALMÖ


Sandbergs Tapetserarverkstad
Ehrensvärdsg. 4
212 13 MALMÖ


Persson Tapetserareverkstad, Stig
Mellanhedsg. 27
217 73 Malmö

Annons:

Kostnad för tapestering i Malmö

Kostnad och pris för tapetsering i Malmö varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Malmö rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Malmö

I Malmö finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Malmö. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Malmö.

Malmö är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. Malmö är även residensstad i Skåne län.

Yta: 7 681,36 ha
Invånarantal: 280415, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Malmö om du vill veta mer än bara tapetsering i Malmö.

I Malmö fanns det sammanlagt 12 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Malmö. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Malmö så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.