Tapetserare i Näsum

Annons:

Tapetserare i Näsum - duktiga och erfarna tapetserare i Näsum som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Näsum som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Näsum. Om du letar efter en tapetserare i Näsum som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Näsum rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Näsum nedan.
Annons:

Tapetserare i Näsum - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Näsum som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Näsum.

Åses Bilsadelmakeri & Tapetserarverkstad
Korsaslättsv. 27 -4
295 94 NÄSUM

Annons:

Kostnad för tapestering i Näsum

Kostnad och pris för tapetsering i Näsum varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Näsum rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Näsum

I Näsum finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Näsum. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Näsum.

Näsum är en tätort i Bromölla kommun och kyrkby i Näsums socken i Skåne. Samhället är en av flera tätorter runt Ivösjön. I samhället ligger bland annat Näsums kyrka. Utanför Näsum finns Humletorkan, en kulturbyggnad som byggdes för att torka humle till öltillverkning.

Yta: 119,58 hektar
Invånarantal: 1117, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Näsum om du vill veta mer än bara tapetsering i Näsum.

I Näsum fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Näsum. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Näsum så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.