Tapetserare i Osby

Annons:

Tapetserare i Osby - duktiga och erfarna tapetserare i Osby som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Osby som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Osby. Om du letar efter en tapetserare i Osby som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Osby rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Osby nedan.
Annons:

Tapetserare i Osby - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Osby som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Osby.

L.C. Produktion
Klöverv. 26
283 50 OSBY

Annons:

Kostnad för tapestering i Osby

Kostnad och pris för tapetsering i Osby varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Osby rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Osby

I Osby finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Osby. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Osby.

Osby är en tätort som är centralort i Osby kommun i Skåne län. Osby är beläget i norra Skåne, cirka 33 kilometer norr om Hässleholm, cirka 50 kilometer norr om Kristianstad och cirka 25 kilometer söder om Älmhult i Småland. Orten ligger vid sjön Osbysjön, vilken genomkorsas av Helge å några kilometer längre söderut.

Yta: 826,82 hektar
Invånarantal: 7157, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Osby om du vill veta mer än bara tapetsering i Osby.

I Osby fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Osby. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Osby så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.