Tapetserare i Perstorp

Annons:

Tapetserare i Perstorp - duktiga och erfarna tapetserare i Perstorp som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Perstorp som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Perstorp. Om du letar efter en tapetserare i Perstorp som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Perstorp rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Perstorp nedan.
Annons:

Tapetserare i Perstorp - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Perstorp som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Perstorp.

Tapetserarverkstan
Gustavsborgsv. 18
284 34 Perstorp

Annons:

Kostnad för tapestering i Perstorp

Kostnad och pris för tapetsering i Perstorp varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Perstorp rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Perstorp

I Perstorp finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Perstorp. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Perstorp.

Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Yta: 543,05 hektar
Invånarantal: 5665, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Perstorp om du vill veta mer än bara tapetsering i Perstorp.

I Perstorp fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Perstorp. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Perstorp så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.