Tapetserare i Simrishamn

Annons:

Tapetserare i Simrishamn - duktiga och erfarna tapetserare i Simrishamn som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Simrishamn som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Simrishamn. Om du letar efter en tapetserare i Simrishamn som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Simrishamn rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Simrishamn nedan.
Annons:

Tapetserare i Simrishamn - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Simrishamn som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Simrishamn.

B. Romlands Inredning & Sadelmakeri AB
Fabriksg. 10
272 36 SIMRISHAMN

Annons:

Kostnad för tapestering i Simrishamn

Kostnad och pris för tapetsering i Simrishamn varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Simrishamn rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Simrishamn

I Simrishamn finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Simrishamn. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Simrishamn.

Simrishamn är en tätort på Österlen i Skåne och centralort i Simrishamns kommun, Skåne län. Staden har tidigare levt väldigt mycket på fisket och rederinäringen. Under flera perioder fram till 1980-talet hade Simrishamn Sveriges största fiskeflotta och var en av Östersjöns största fiskehamnar.

Yta: 449,06 hektar
Invånarantal: 6527, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Simrishamn om du vill veta mer än bara tapetsering i Simrishamn.

I Simrishamn fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Simrishamn. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Simrishamn så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.