Tapetserare i Svalöv

Annons:

Tapetserare i Svalöv - duktiga och erfarna tapetserare i Svalöv som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Svalöv som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Svalöv. Om du letar efter en tapetserare i Svalöv som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Svalöv rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Svalöv nedan.
Annons:

Tapetserare i Svalöv - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Svalöv som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Svalöv.

Nubb & Tagel Tapetserarverkstad
Gjutareg. 24
268 31 SVALÖV

Annons:

Kostnad för tapestering i Svalöv

Kostnad och pris för tapetsering i Svalöv varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Svalöv rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Svalöv

I Svalöv finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Svalöv. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Svalöv.

Svalöv är en tätort och centralort i Svalövs kommun, belägen vid Söderåsbanan. Svalöv utvecklades som stationssamhälle efter tillkomsten av Malmö-Billesholms Järnväg (MBJ), vilken invigdes 1886. Järnvägen förstatligades år 1896 för att ingå i den statliga Västkustbanan.

Yta: 239,37 hektar
Invånarantal: 3633, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Svalöv om du vill veta mer än bara tapetsering i Svalöv.

I Svalöv fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Svalöv. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Svalöv så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.