Tapetserare i Tomelilla

Annons:

Tapetserare i Tomelilla - duktiga och erfarna tapetserare i Tomelilla som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 3 olika tapetserarverkstäder i Tomelilla som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Tomelilla. Om du letar efter en tapetserare i Tomelilla som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Tomelilla rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Tomelilla nedan.
Annons:

Tapetserare i Tomelilla - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Tomelilla som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Tomelilla.

Ingmars Tapetserarfirma
Ullstorpsv. 36
273 36 Tomelilla


Textilverkstan
Norreg. 14
273 30 Tomelilla


Omklädningsrummet
N. Kverrestad 3803
273 96 Tomelilla

Annons:

Kostnad för tapestering i Tomelilla

Kostnad och pris för tapetsering i Tomelilla varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Tomelilla rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Tomelilla

I Tomelilla finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Tomelilla. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Tomelilla.

Tomelilla är en tätort och centralort i Tomelilla kommun i Skåne län. Bland sevärdheter i Tomelillabygden märks Christinehofs slott, Bondrumsgården, en välbevarad fyrlängad korsvirkesgård, Brösarps backar, Kronovalls vinslott, Fritiof Nilsson Piratens grav vid Ravlunda kyrka, den årligen återkommande antikmässan i Brösarp, Nostalgicafé the 50's...

Yta: 568,23 hektar
Invånarantal: 6444, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Tomelilla om du vill veta mer än bara tapetsering i Tomelilla.

I Tomelilla fanns det sammanlagt 3 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Tomelilla. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Tomelilla så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.