Tapetserare i Trelleborg

Annons:

Tapetserare i Trelleborg - duktiga och erfarna tapetserare i Trelleborg som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 4 olika tapetserarverkstäder i Trelleborg som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Trelleborg. Om du letar efter en tapetserare i Trelleborg som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Trelleborg rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Trelleborg nedan.
Annons:

Tapetserare i Trelleborg - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Trelleborg som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Trelleborg.

Trelleborgs Möbelservice
Liljeborgsg. 7
231 52 TRELLEBORG


AKO Tapetserarverkstad
Ugnsgränd 6
231 65 TRELLEBORG


US Inredningar
Hedv. 155
231 66 Trelleborg


Bergfors Tapetserarverkstad
Banvallsv. 33
231 36 TRELLEBORG

Annons:

Kostnad för tapestering i Trelleborg

Kostnad och pris för tapetsering i Trelleborg varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Trelleborg rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Trelleborg

I Trelleborg finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Trelleborg. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Trelleborg.

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Trelleborg om du vill veta mer än bara tapetsering i Trelleborg.

I Trelleborg fanns det sammanlagt 4 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Trelleborg. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Trelleborg så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.