Tapetserare i Tygelsjö

Annons:

Tapetserare i Tygelsjö - duktiga och erfarna tapetserare i Tygelsjö som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Tygelsjö som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Tygelsjö. Om du letar efter en tapetserare i Tygelsjö som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Tygelsjö rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Tygelsjö nedan.
Annons:

Tapetserare i Tygelsjö - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Tygelsjö som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Tygelsjö.

Tapetseri Bostället
Tygelsjöv. 159
218 71 Tygelsjö

Annons:

Kostnad för tapestering i Tygelsjö

Kostnad och pris för tapetsering i Tygelsjö varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Tygelsjö rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Tygelsjö

I Tygelsjö finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Tygelsjö. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Tygelsjö.

Tygelsjö är en tätort på Söderslätt i Malmö kommun och kyrkby i Tygelsjö socken i Skåne län. Delområdet Tygelsjö by i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo omfattar tätorten och landsbygden däromkring. Tygelsjö är en förort till Malmö och ligger väster om E6/E22 i kommunens södra delar. Det finns bussförbindelser med Malmö och Vellinge.

Yta: 122,34 hektar
Invånarantal: 2710, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Tygelsjö om du vill veta mer än bara tapetsering i Tygelsjö.

I Tygelsjö fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Tygelsjö. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Tygelsjö så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.