Tapetserare i Ystad

Annons:

Tapetserare i Ystad - duktiga och erfarna tapetserare i Ystad som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 3 olika tapetserarverkstäder i Ystad som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Ystad. Om du letar efter en tapetserare i Ystad som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Ystad rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Ystad nedan.
Annons:

Tapetserare i Ystad - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Ystad som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Ystad.

Tapetserarboden
St. Västerg. 7
271 35 YSTAD


Frembergs Eftr., J H
St. Österg. 7
271 34 Ystad


Fastighetsservice Lars-Inge Andersson AB
Kvartettg. 23
271 92 Ystad

Annons:

Kostnad för tapestering i Ystad

Kostnad och pris för tapetsering i Ystad varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Ystad rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Ystad

I Ystad finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Ystad. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Ystad.

Ystad är centralort i Ystads kommun i Skåne län. Tätorten Ystad ligger på Skånes sydkust. Ystad brukar ses som den stad i Skåne där bebyggelse från senmedeltid till 1700-tal bevarats bäst. Viktiga inkomstkällor är hamnverksamhet och turism.

Yta: 865,48 hektar
Invånarantal: 18350, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Ystad om du vill veta mer än bara tapetsering i Ystad.

I Ystad fanns det sammanlagt 3 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Ystad. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Ystad så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.