Tapetserare i Eskilstuna

Annons:

Tapetserare i Eskilstuna - duktiga och erfarna tapetserare i Eskilstuna som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Eskilstuna som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Eskilstuna. Om du letar efter en tapetserare i Eskilstuna som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Eskilstuna rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Eskilstuna nedan.
Annons:

Tapetserare i Eskilstuna - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Eskilstuna som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Eskilstuna.

Möbelklädsel Stig Sjölund
Jernberghsg. 26
633 56 Eskilstuna


Möbeltapetseraren
Köpmang. 11
633 40 ESKILSTUNA

Annons:

Kostnad för tapestering i Eskilstuna

Kostnad och pris för tapetsering i Eskilstuna varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Eskilstuna rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Eskilstuna

I Eskilstuna finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Eskilstuna. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Eskilstuna.

Eskilstuna är en tätort i Södermanland, centralort i Eskilstuna kommun och den största tätorten i Södermanlands län. I tätorten bodde den 31 december 2010 64 679 personer, vilket utgjorde 67,2 % av Eskilstuna kommuns då 96 311 invånare. Genom orten rinner Eskilstunaån. Orten fick sitt namn efter biskop Eskil av Tuna stift med biskopssäte i Tuna.

Yta: 3 104,97 hektar
Invånarantal: 64679, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Eskilstuna om du vill veta mer än bara tapetsering i Eskilstuna.

I Eskilstuna fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Eskilstuna. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Eskilstuna så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Södermanland.