Tapetserare i Flen

Annons:

Tapetserare i Flen - duktiga och erfarna tapetserare i Flen som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Flen som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Flen. Om du letar efter en tapetserare i Flen som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Flen rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Flen nedan.
Annons:

Tapetserare i Flen - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Flen som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Flen.

Kvist Tapetserarverkstad Eftr.
Stadshusg. 5
642 35 FLEN


Tapetseri Idun
Idung. 12
642 31 FLEN

Annons:

Kostnad för tapestering i Flen

Kostnad och pris för tapetsering i Flen varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Flen rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Flen

I Flen finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Flen. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Flen.

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Flen om du vill veta mer än bara tapetsering i Flen.

I Flen fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Flen. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Flen så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Södermanland.