Tapetserare i Gnesta

Annons:

Tapetserare i Gnesta - duktiga och erfarna tapetserare i Gnesta som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Gnesta som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Gnesta. Om du letar efter en tapetserare i Gnesta som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Gnesta rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Gnesta nedan.
Annons:

Tapetserare i Gnesta - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Gnesta som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Gnesta.

Tapetserarverkstaden
Marielundsg. 10
646 34 GNESTA

Annons:

Kostnad för tapestering i Gnesta

Kostnad och pris för tapetsering i Gnesta varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Gnesta rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Gnesta

I Gnesta finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Gnesta. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Gnesta.

Gnesta är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Gnesta kommun i Södermanlands län men även innefattande en del av Södertälje kommun i Stockholms län. Gnestadelen av tätorten utgör centralort i Gnesta kommun. Gnesta är beläget mellan Södertälje och Nyköping, längs Västra stambanan.

Yta: 385,94 hektar
Invånarantal: 5 562, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Gnesta om du vill veta mer än bara tapetsering i Gnesta.

I Gnesta fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Gnesta. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Gnesta så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Södermanland.