Tapetserare i Katrineholm

Annons:

Tapetserare i Katrineholm - duktiga och erfarna tapetserare i Katrineholm som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Katrineholm som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Katrineholm. Om du letar efter en tapetserare i Katrineholm som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Katrineholm rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Katrineholm nedan.
Annons:

Tapetserare i Katrineholm - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Katrineholm som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Katrineholm.

Tapiér Tapetseri & Inredning
Brenäsv. 13
641 35 KATRINEHOLM

Annons:

Kostnad för tapestering i Katrineholm

Kostnad och pris för tapetsering i Katrineholm varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Katrineholm rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Katrineholm

I Katrineholm finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Katrineholm. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Katrineholm om du vill veta mer än bara tapetsering i Katrineholm.

I Katrineholm fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Katrineholm. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Katrineholm så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Södermanland.