Tapetserare i Mariefred

Annons:

Tapetserare i Mariefred - duktiga och erfarna tapetserare i Mariefred som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Mariefred som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Mariefred. Om du letar efter en tapetserare i Mariefred som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Mariefred rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Mariefred nedan.
Annons:

Tapetserare i Mariefred - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Mariefred som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Mariefred.

Tapetserare Susanna
Långg. 16
647 30 MARIEFRED


petezeats
Violav. 22
647 31 Mariefred

Annons:

Kostnad för tapestering i Mariefred

Kostnad och pris för tapetsering i Mariefred varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Mariefred rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Mariefred

I Mariefred finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Mariefred. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Mariefred.

Mariefred är en tätort i Strängnäs kommun, belägen vid Mälaren cirka 65 km väster om Stockholm. Själva namnet Mariefred kan tillskrivas ett kloster som kartusianermunkar började uppföra 1493, och låg där nuvarande kyrkan ligger.

Yta: 250,52 hektar
Invånarantal: 3726, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Mariefred om du vill veta mer än bara tapetsering i Mariefred.

I Mariefred fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Mariefred. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Mariefred så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Södermanland.