Tapetserare i Nyköping

Annons:

Tapetserare i Nyköping - duktiga och erfarna tapetserare i Nyköping som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 6 olika tapetserarverkstäder i Nyköping som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Nyköping. Om du letar efter en tapetserare i Nyköping som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Nyköping rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Nyköping nedan.
Annons:

Tapetserare i Nyköping - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Nyköping som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Nyköping.

Tyg & Tagel
Ö. Trädgårdsg. 1
611 34 Nyköping


Annikas Hantverk
Behmbrog. 5 D
611 34 Nyköping


Ulrikas Tapetseri
Behmbrog. 16
611 32 Nyköping


Thunholms Tapetserarverkstad
Tre Bröders v. 6
611 31 NYKÖPING


Svensson K-G Tapetserar Eftr.
Råby Hasselbacken
611 94 Nyköping


K G Svenssons Tapetserarfirma Eftr.
Gamla Snickeriverkstaden Råby
611 94 Nyköping

Annons:

Kostnad för tapestering i Nyköping

Kostnad och pris för tapetsering i Nyköping varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Nyköping rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Nyköping

I Nyköping finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Nyköping. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Nyköping.

Nyköping är en tätort i Södermanland samt centralort i Nyköpings kommun, residensstad i Södermanlands län och näst största stad i länet, efter Eskilstuna. Svenska kyrkan har två kyrkor i stadens centrum, Sankt Nicolai kyrka och Alla Helgona kyrka. Båda har funnits sedan 1200-talet.

Yta: 1 343,30 hektar
Invånarantal: 29891, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Nyköping om du vill veta mer än bara tapetsering i Nyköping.

I Nyköping fanns det sammanlagt 6 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Nyköping. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Nyköping så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Södermanland.