Tapetserare i Stallarholmen

Annons:

Tapetserare i Stallarholmen - duktiga och erfarna tapetserare i Stallarholmen som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Stallarholmen som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Stallarholmen. Om du letar efter en tapetserare i Stallarholmen som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Stallarholmen rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Stallarholmen nedan.
Annons:

Tapetserare i Stallarholmen - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Stallarholmen som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Stallarholmen.

Jörgen Tapetserare
Brog. 21
645 61 Stallarholmen

Annons:

Kostnad för tapestering i Stallarholmen

Kostnad och pris för tapetsering i Stallarholmen varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Stallarholmen rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Stallarholmen

I Stallarholmen finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Stallarholmen. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Stallarholmen.

Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Yta: 195,17 hektar
Invånarantal: 1623, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Stallarholmen om du vill veta mer än bara tapetsering i Stallarholmen.

I Stallarholmen fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Stallarholmen. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Stallarholmen så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Södermanland.