Tapetserare i Trosa

Annons:

Tapetserare i Trosa - duktiga och erfarna tapetserare i Trosa som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Trosa som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Trosa. Om du letar efter en tapetserare i Trosa som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Trosa rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Trosa nedan.
Annons:

Tapetserare i Trosa - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Trosa som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Trosa.

Tapetserarverkstan i Världens Ände
Åda Säteri
619 91 TROSA


Tapetserarmästarne Gawelin
V. Långg. 25
619 35 TROSA

Annons:

Kostnad för tapestering i Trosa

Kostnad och pris för tapetsering i Trosa varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Trosa rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Trosa

I Trosa finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Trosa. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Trosa.

Trosa är en tätort i Södermanland och centralort i Trosa kommun, Södermanlands län. Orten är belägen mellan Södertälje och Nyköping där Trosaån mynnar ut i Östersjön. Området kring Trosa är rikt på fornlämningar i form av runstenar.

Yta: 360,03 hektar
Invånarantal: 5027, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Trosa om du vill veta mer än bara tapetsering i Trosa.

I Trosa fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Trosa. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Trosa så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Södermanland.