Tapetserare i Vingåker

Annons:

Tapetserare i Vingåker - duktiga och erfarna tapetserare i Vingåker som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Vingåker som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Vingåker. Om du letar efter en tapetserare i Vingåker som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Vingåker rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Vingåker nedan.
Annons:

Tapetserare i Vingåker - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Vingåker som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Vingåker.

Möbellyftet & Fönsterlyftet
Brinkbacken Nyängslund
643 94 Vingåker


Harriets Tapetseri
Vretstav. 18
643 32 Vingåker

Annons:

Kostnad för tapestering i Vingåker

Kostnad och pris för tapetsering i Vingåker varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Vingåker rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Vingåker

I Vingåker finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Vingåker. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Vingåker.

Vingåker är en tätort i Södermanland och centralort i Vingåkers kommun, Södermanlands län. Vingåkersån flyter genom Vingåker. Orten låg ursprungligen kring Västra Vingåkers kyrka.

Yta: 386,85 hektar
Invånarantal: 4282, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Vingåker om du vill veta mer än bara tapetsering i Vingåker.

I Vingåker fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Vingåker. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Vingåker så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Södermanland.