Tapetserare i Åkersberga

Annons:

Tapetserare i Åkersberga - duktiga och erfarna tapetserare i Åkersberga som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Åkersberga som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Åkersberga. Om du letar efter en tapetserare i Åkersberga som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Åkersberga rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Åkersberga nedan.
Annons:

Tapetserare i Åkersberga - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Åkersberga som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Åkersberga.

Jeckas Tapetserarverkstad
Rydbov. 60
184 94 åkersberga

Annons:

Kostnad för tapestering i Åkersberga

Kostnad och pris för tapetsering i Åkersberga varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Åkersberga rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Åkersberga

I Åkersberga finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Åkersberga. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Åkersberga.

Åkersberga är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. 1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken.

Yta: 1 626,69 hektar
Invånarantal: 28033, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Åkersberga om du vill veta mer än bara tapetsering i Åkersberga.

I Åkersberga fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Åkersberga. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Åkersberga så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.