Tapetserare i Älvsjö

Annons:

Tapetserare i Älvsjö - duktiga och erfarna tapetserare i Älvsjö som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 3 olika tapetserarverkstäder i Älvsjö som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Älvsjö. Om du letar efter en tapetserare i Älvsjö som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Älvsjö rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Älvsjö nedan.
Annons:

Tapetserare i Älvsjö - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Älvsjö som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Älvsjö.

Tapetseri 1 i Stockholm
Långbrodalsv. 12
125 32 älvsjöTapetserare Cecilia Danielsson
Långbrodalsv. 12


Mea Tapetserare
Långsjöv. 18
125 30 älvsjö

Annons:

Kostnad för tapestering i Älvsjö

Kostnad och pris för tapetsering i Älvsjö varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Älvsjö rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Älvsjö

I Älvsjö finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Älvsjö. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Älvsjö.

Älvsjö är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Långsjö, Långbro, Solberga, Liseberg, Örby slott, Örby och Hagsätra samt till Snättringe i Huddinge kommun. Stadsdelen bildades 1926 och innefattade då dagens stadsdelar Fagersjö sjön Magelungen, Rågsved och Hagsätra.

Yta: 203 hektar
Invånarantal: 1061, år 2013

Du kan här också läsa mer om orten Älvsjö om du vill veta mer än bara tapetsering i Älvsjö.

I Älvsjö fanns det sammanlagt 3 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Älvsjö. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Älvsjö så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.