Tapetserare i Bagarmossen

Annons:

Tapetserare i Bagarmossen - duktiga och erfarna tapetserare i Bagarmossen som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Bagarmossen som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Bagarmossen. Om du letar efter en tapetserare i Bagarmossen som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Bagarmossen rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Bagarmossen nedan.
Annons:

Tapetserare i Bagarmossen - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Bagarmossen som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Bagarmossen.

Bagarmossens Tapetserarverkstad
Svartåg. 46
128 45 Bagarmossen

Annons:

Kostnad för tapestering i Bagarmossen

Kostnad och pris för tapetsering i Bagarmossen varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Bagarmossen rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Bagarmossen

I Bagarmossen finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Bagarmossen. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Bagarmossen.

Bagarmossen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Kärrtorp i norr, Skarpnäcks gård i syd och sydväst samt till Nacka kommun i öster. De gamla områdena från 1950-talet består av en blandning av låga flerfamiljshus och småhus- respektive radhusområden.

Yta: 198 hektar
Invånarantal: 10 915, år 2015

Du kan här också läsa mer om orten Bagarmossen om du vill veta mer än bara tapetsering i Bagarmossen.

I Bagarmossen fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Bagarmossen. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Bagarmossen så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.