Tapetserare i Bandhagen

Annons:

Tapetserare i Bandhagen - duktiga och erfarna tapetserare i Bandhagen som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Bandhagen som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Bandhagen. Om du letar efter en tapetserare i Bandhagen som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Bandhagen rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Bandhagen nedan.
Annons:

Tapetserare i Bandhagen - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Bandhagen som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Bandhagen.

Sjögrens Tapetserarverkstad
Trollesundsv. 6
124 32 Bandhagen

Annons:

Kostnad för tapestering i Bandhagen

Kostnad och pris för tapetsering i Bandhagen varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Bandhagen rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Bandhagen

I Bandhagen finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Bandhagen. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Bandhagen.

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Du kan här också läsa mer om orten Bandhagen om du vill veta mer än bara tapetsering i Bandhagen.

I Bandhagen fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Bandhagen. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Bandhagen så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.