Tapetserare i Bro

Annons:

Tapetserare i Bro - duktiga och erfarna tapetserare i Bro som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Bro som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Bro. Om du letar efter en tapetserare i Bro som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Bro rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Bro nedan.
Annons:

Tapetserare i Bro - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Bro som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Bro.

Anders Bilsadelmakeri & Möbelservice
Rättarbodav. 13
197 91 Bro


Håtuna Möbeltjänst
Håtunav. 13
197 93 Bro

Annons:

Kostnad för tapestering i Bro

Kostnad och pris för tapetsering i Bro varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Bro rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Bro

I Bro finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Bro. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Bro.

Bro är en tätort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, belägen intill E18 mellan Enköping och Stockholm. Bro järnvägsstation uppfördes 1876 i byn Härnevi.

Yta: 300,74 hektar
Invånarantal: 7 050, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Bro om du vill veta mer än bara tapetsering i Bro.

I Bro fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Bro. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Bro så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.