Tapetserare i Bromma

Annons:

Tapetserare i Bromma - duktiga och erfarna tapetserare i Bromma som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 7 olika tapetserarverkstäder i Bromma som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Bromma. Om du letar efter en tapetserare i Bromma som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Bromma rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Bromma nedan.
Annons:

Tapetserare i Bromma - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Bromma som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Bromma.

Bromma Möbelklädsel & Sadelmakeri
Stopv. 81
168 36 Bromma


Montgomery Möbelhantverk
Thespisv. 31
167 75 Bromma


K Lindéns Sadelmakeri & Tapetserarverkstad
Brommabågen 17
168 76 Bromma


Liedgren Josefine
Rånöv. 5
168 39 BROMMA


Bromma Måleri AB
Solbergsv. 58
168 66 BROMMA


Duo Partner HB
Strömkarlsv. 34
167 62 Bromma


Rannelids Tapetserarverkstad
St. Mossens Backe 8
167 56 BROMMA

Annons:

Kostnad för tapestering i Bromma

Kostnad och pris för tapetsering i Bromma varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Bromma rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Bromma

I Bromma finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Bromma. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Bromma.

Bromma är en närförort inom Västerort i Stockholms kommun som utmärks bland annat av dess trädgårdsstad, ett läge intill Stockholms innerstad och närhet till Mälaren och flera naturreservat. Bromma har, enligt statistik från 2013, cirka 71 000 invånare. Av områdets 35 600 bostäder är 26 700 lägenheter och 7 900 småhus.

Yta:
Invånarantal: 71 100, år 2013

Du kan här också läsa mer om orten Bromma om du vill veta mer än bara tapetsering i Bromma.

I Bromma fanns det sammanlagt 7 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Bromma. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Bromma så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.