Tapetserare - K Lindéns Sadelmakeri & Tapetserarverkstad i Bromma

Annons:

K Lindéns Sadelmakeri & Tapetserarverkstad i Bromma är en tapetserarverkstad som kan hjälpa dig med tapetsering av bl.a. möbler, sadlar och segel i Bromma. Om du behöver hjälp med att byta, renovera eller laga möbeltyger på dina möbler i Bromma så kan du kontakta K Lindéns Sadelmakeri & Tapetserarverkstad för att ta reda på deras utbud av tjänster inom tapetsering och möbeltyger.

Kontakta K Lindéns Sadelmakeri & Tapetserarverkstad i Bromma, en tapetserare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till tapetserare och tapetserarverkstaden K Lindéns Sadelmakeri & Tapetserarverkstad i Bromma.
Annons:

K Lindéns Sadelmakeri & Tapetserarverkstad
Brommabågen 17
168 76 Bromma
08 - 80 38 30


Karta och vägbeskrivning till K Lindéns Sadelmakeri & Tapetserarverkstad i Bromma

Nedan finns en vägbeskrivning samt karta till tapetserarverkstaden K Lindéns Sadelmakeri & Tapetserarverkstad i Bromma som kan hjälpa dig med tapetsering.


Annons:

Pris på tapetsering i Bromma - K Lindéns Sadelmakeri & Tapetserarverkstad

pris på tapestering och möbeltyger i Bromma varierar mellan K Lindéns Sadelmakeri & Tapetserarverkstad och andra tapetserare i Bromma så kan det vara bra att ta reda på pris på tapetsering hos andra tapetserarverkstäder i Bromma samt i hela Stockholm. På så vis kan du vara säker på att få bästa pris på de tjänster från tapetserare du vill köpa i Bromma.

Kommenterat om K Lindéns Sadelmakeri & Tapetserarverkstad i Bromma