Tapetserare i Danderyd

Annons:

Tapetserare i Danderyd - duktiga och erfarna tapetserare i Danderyd som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Danderyd som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Danderyd. Om du letar efter en tapetserare i Danderyd som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Danderyd rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Danderyd nedan.
Annons:

Tapetserare i Danderyd - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Danderyd som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Danderyd.

Stockholms Stolservice AB
Nora Torg 2
182 34 DANDERYD


Tapetserare Clara Tamm
Skogsviksv. 61
182 35 Danderyd

Annons:

Kostnad för tapestering i Danderyd

Kostnad och pris för tapetsering i Danderyd varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Danderyd rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Danderyd

I Danderyd finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Danderyd. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Danderyd.

Danderyds kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Djursholm som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med Stora Värtan, Lilla Värtan och Östersjön i öster.

Yta: 26,55 km2
Invånarantal: 32 421, år 2015

Du kan här också läsa mer om orten Danderyd om du vill veta mer än bara tapetsering i Danderyd.

I Danderyd fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Danderyd. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Danderyd så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.