Tapetserare i Djursholm

Annons:

Tapetserare i Djursholm - duktiga och erfarna tapetserare i Djursholm som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Djursholm som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Djursholm. Om du letar efter en tapetserare i Djursholm som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Djursholm rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Djursholm nedan.
Annons:

Tapetserare i Djursholm - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Djursholm som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Djursholm.

Tyg- & Möbelstationen
Ösby Stationshus
182 64 DJURSHOLM


Stocksunds Tapetserarverkstad
Frejav. 35
182 64 DJURSHOLM

Annons:

Kostnad för tapestering i Djursholm

Kostnad och pris för tapetsering i Djursholm varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Djursholm rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Djursholm

I Djursholm finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Djursholm. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Djursholm.

Djursholm är en kommundel i Danderyds kommun vars bebyggelse utgör en del av tätorten Stockholm, belägen norr om Stockholm vid Stora och Lilla Värtan.

Yta:
Invånarantal: , år

Du kan här också läsa mer om orten Djursholm om du vill veta mer än bara tapetsering i Djursholm.

I Djursholm fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Djursholm. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Djursholm så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.