Tapetserare i Enskede

Annons:

Tapetserare i Enskede - duktiga och erfarna tapetserare i Enskede som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 5 olika tapetserarverkstäder i Enskede som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Enskede. Om du letar efter en tapetserare i Enskede som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Enskede rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Enskede nedan.
Annons:

Tapetserare i Enskede - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Enskede som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Enskede.

Birgitta Welle Tapetserarverkstad
St. Gungans v. 9
122 31 Enskede


Ateljé Tette
Gubbängsv. 82
122 45 ENSKEDE


AA Jhonnysson Golv & Måleri
Postiljonsv. 11
122 47 ENSKEDE


Enskede Tapetseraverkstad
St. Gungans v. 9
122 31 Enskede


Fabrican Tapetserare
Margaretav. 40
122 32 ENSKEDE

Annons:

Kostnad för tapestering i Enskede

Kostnad och pris för tapetsering i Enskede varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Enskede rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Enskede

I Enskede finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Enskede. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Enskede.

Enskede är en postort i Söderort inom Stockholms kommun. Den inrättades redan 1910 i det som då var Brännkyrka kommun, och dess utsträckning har ändrats många gånger. Orter som Bagarmossen, Sköndal, Johanneshov och Årsta ingick ursprungligen i Enskede, men är nu egna postorter.

Yta:
Invånarantal: , år

Du kan här också läsa mer om orten Enskede om du vill veta mer än bara tapetsering i Enskede.

I Enskede fanns det sammanlagt 5 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Enskede. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Enskede så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.