Tapetserare i Enskededalen

Annons:

Tapetserare i Enskededalen - duktiga och erfarna tapetserare i Enskededalen som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Enskededalen som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Enskededalen. Om du letar efter en tapetserare i Enskededalen som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Enskededalen rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Enskededalen nedan.
Annons:

Tapetserare i Enskededalen - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Enskededalen som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Enskededalen.

Bune Tapetserare
Bersågränd 8
121 31 ENSKEDEDALEN

Annons:

Kostnad för tapestering i Enskededalen

Kostnad och pris för tapetsering i Enskededalen varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Enskededalen rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Enskededalen

I Enskededalen finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Enskededalen. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Enskededalen.

Enskededalen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Enskededalen består huvudsakligen av småhus som byggdes som en trädgårdsstad på 1920-talet. Området ingick till en början i stadsdelen Gamla Enskede, där Stockholms första trädgårdsstad ("Enskede trädgårdsstad") började anläggas 1909.

Yta: 66 hektar
Invånarantal: 2253, år 2007

Du kan här också läsa mer om orten Enskededalen om du vill veta mer än bara tapetsering i Enskededalen.

I Enskededalen fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Enskededalen. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Enskededalen så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.