Tapetserare i Farsta

Annons:

Tapetserare i Farsta - duktiga och erfarna tapetserare i Farsta som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Farsta som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Farsta. Om du letar efter en tapetserare i Farsta som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Farsta rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Farsta nedan.
Annons:

Tapetserare i Farsta - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Farsta som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Farsta.

Ledins Möbelrenovering
Russinv. 26
123 59 FARSTA

Annons:

Kostnad för tapestering i Farsta

Kostnad och pris för tapetsering i Farsta varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Farsta rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Farsta

I Farsta finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Farsta. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Du kan här också läsa mer om orten Farsta om du vill veta mer än bara tapetsering i Farsta.

I Farsta fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Farsta. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Farsta så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.