Tapetserare i Furusund

Annons:

Tapetserare i Furusund - duktiga och erfarna tapetserare i Furusund som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Furusund som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Furusund. Om du letar efter en tapetserare i Furusund som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Furusund rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Furusund nedan.
Annons:

Tapetserare i Furusund - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Furusund som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Furusund.

Tapetserarverkstan Anders Skalin
Klobbenvägen 7
760 19 FURUSUND

Annons:

Kostnad för tapestering i Furusund

Kostnad och pris för tapetsering i Furusund varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Furusund rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Furusund

I Furusund finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Furusund. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Furusund.

Furusund är en ö och småort i Stockholms skärgård mellan Yxlan och Eknö i Blidö socken i Norrtälje kommun, Stockholms län. Idag präglas ön av många fritidsboende, speciellt sommartid. Furusund har även gett namn till den starkt trafikerade Furusundsleden som passerar mellan Furusund och Yxlan.

Yta: 21 hektar
Invånarantal: 118, år 2012

Du kan här också läsa mer om orten Furusund om du vill veta mer än bara tapetsering i Furusund.

I Furusund fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Furusund. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Furusund så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.