Tapetserare i Gustavsberg

Annons:

Tapetserare i Gustavsberg - duktiga och erfarna tapetserare i Gustavsberg som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 3 olika tapetserarverkstäder i Gustavsberg som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Gustavsberg. Om du letar efter en tapetserare i Gustavsberg som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Gustavsberg rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Gustavsberg nedan.
Annons:

Tapetserare i Gustavsberg - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Gustavsberg som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Gustavsberg.

Gustavsbergs textil och tapetserarverkstad
Odelbergs v. 12
134 40 GUSTAVSBERG


B S Målerientreprenader AB
Skogsbov. 17
134 30 Gustavsberg


Alla Rum Gustavsbergs Möbeltapetsering
Chamottev. 4 -6
134 40 GUSTAVSBERG

Annons:

Kostnad för tapestering i Gustavsberg

Kostnad och pris för tapetsering i Gustavsberg varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Gustavsberg rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Gustavsberg

I Gustavsberg finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Gustavsberg. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Gustavsberg.

Gustavsberg är en tätort och centralort i Värmdö kommun, 22 kilometer öster om centrala Stockholm. Av Värmdö kommuns cirka 40 000 invånare bor drygt 11 000 i Gustavsberg. Gustavsberg ligger längst in i Farstaviken på den östra delen av Värmdön angränsande i väst mot Ormingelandet.

Yta: 427,00 hektar
Invånarantal: 11 333, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Gustavsberg om du vill veta mer än bara tapetsering i Gustavsberg.

I Gustavsberg fanns det sammanlagt 3 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Gustavsberg. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Gustavsberg så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.