Tapetserare i Hägersten

Annons:

Tapetserare i Hägersten - duktiga och erfarna tapetserare i Hägersten som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Hägersten som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Hägersten. Om du letar efter en tapetserare i Hägersten som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Hägersten rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Hägersten nedan.
Annons:

Tapetserare i Hägersten - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Hägersten som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Hägersten.

Lovisebergs Tapetserarverkstad
Cedergrensv. 18
126 36 HÄGERSTEN

Annons:

Kostnad för tapestering i Hägersten

Kostnad och pris för tapetsering i Hägersten varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Hägersten rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Hägersten

I Hägersten finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Hägersten. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Hägersten.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Du kan här också läsa mer om orten Hägersten om du vill veta mer än bara tapetsering i Hägersten.

I Hägersten fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Hägersten. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Hägersten så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.