Tapetserare i Hässelby

Annons:

Tapetserare i Hässelby - duktiga och erfarna tapetserare i Hässelby som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Hässelby som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Hässelby. Om du letar efter en tapetserare i Hässelby som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Hässelby rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Hässelby nedan.
Annons:

Tapetserare i Hässelby - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Hässelby som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Hässelby.

Johanssons Tapetserare
Knäckepilsgränd 24
165 77 HÄSSELBY

Annons:

Kostnad för tapestering i Hässelby

Kostnad och pris för tapetsering i Hässelby varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Hässelby rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Hässelby

I Hässelby finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Hässelby. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Hässelby.

Hässelby är ett område i Västerort i Stockholms kommun, vilket omfattar stadsdelarna Hässelby gård, Hässelby strand och Hässelby villastad. Området motsvarar geografiskt Hässelby församling i Svenska kyrkan. Namnet är hämtat från Hässelby slott, vars ägor omfattade stora områden inom de nuvarande tre stadsdelarna.

Yta: 19,6 km2
Invånarantal: 71 042, år 2014

Du kan här också läsa mer om orten Hässelby om du vill veta mer än bara tapetsering i Hässelby.

I Hässelby fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Hässelby. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Hässelby så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.