Tapetserare i Hölö

Annons:

Tapetserare i Hölö - duktiga och erfarna tapetserare i Hölö som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Hölö som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Hölö. Om du letar efter en tapetserare i Hölö som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Hölö rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Hölö nedan.
Annons:

Tapetserare i Hölö - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Hölö som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Hölö.

Claesén Måleri, Tommy
Granv. 24
153 71 HÖLÖ

Annons:

Kostnad för tapestering i Hölö

Kostnad och pris för tapetsering i Hölö varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Hölö rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Hölö

I Hölö finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Hölö. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Hölö.

Hölö är en tätort i Södertälje kommun och kyrkbyn i Hölö socken i Södermanland. Orten är belägen strax norr om Vagnhärad, söder om Södertälje. Den ramas in av Nyköpingsbanan i väster och E4 i öster.

Yta: 133,21 hektar
Invånarantal: 1 400, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Hölö om du vill veta mer än bara tapetsering i Hölö.

I Hölö fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Hölö. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Hölö så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.