Tapetserare i Huddinge

Annons:

Tapetserare i Huddinge - duktiga och erfarna tapetserare i Huddinge som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 3 olika tapetserarverkstäder i Huddinge som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Huddinge. Om du letar efter en tapetserare i Huddinge som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Huddinge rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Huddinge nedan.
Annons:

Tapetserare i Huddinge - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Huddinge som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Huddinge.

Tapetseraremästare Åsa Wijkmark
Klockarv. 5
141 61 HUDDINGE


Appelbergs Bilsadelmakeri
Moränv. 19
141 34 HUDDINGE


Huddinge Tapetserare Inger Oppmark
070 - 868 09 08


Annons:

Kostnad för tapestering i Huddinge

Kostnad och pris för tapetsering i Huddinge varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Huddinge rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Huddinge

I Huddinge finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Huddinge. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Huddinge.

Huddinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad. Området motsvarar i stort dagens Huddinge kommun med undantag av att Skärholmen och Vårberg ingår i Stockholms kommun. Huddinge socken har medeltida ursprung.

Yta: 142 km2
Invånarantal: 20 124, år 1949

Du kan här också läsa mer om orten Huddinge om du vill veta mer än bara tapetsering i Huddinge.

I Huddinge fanns det sammanlagt 3 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Huddinge. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Huddinge så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.