Tapetserare i Järna

Annons:

Tapetserare i Järna - duktiga och erfarna tapetserare i Järna som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Järna som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Järna. Om du letar efter en tapetserare i Järna som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Järna rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Järna nedan.
Annons:

Tapetserare i Järna - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Järna som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Järna.

Lars Holms Tapetserarverkstad
Parkv. 3
153 32 Järna

Annons:

Kostnad för tapestering i Järna

Kostnad och pris för tapetsering i Järna varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Järna rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Järna

I Järna finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Järna. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Järna.

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Järna om du vill veta mer än bara tapetsering i Järna.

I Järna fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Järna. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Järna så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.