Tapetserare i Johanneshov

Annons:

Tapetserare i Johanneshov - duktiga och erfarna tapetserare i Johanneshov som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 3 olika tapetserarverkstäder i Johanneshov som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Johanneshov. Om du letar efter en tapetserare i Johanneshov som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Johanneshov rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Johanneshov nedan.
Annons:

Tapetserare i Johanneshov - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Johanneshov som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Johanneshov.

Tapetserarverkstan
Olaus Magnus v. 10
121 40 JOHANNESHOV


Anders Larsson Inredningar
Sofielundsplan 44
121 35 JOHANNESHOV


A. Klingbergs Måleri KB
Gullmarsv. 13
121 40 JOHANNESHOV

Annons:

Kostnad för tapestering i Johanneshov

Kostnad och pris för tapetsering i Johanneshov varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Johanneshov rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Johanneshov

I Johanneshov finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Johanneshov. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Johanneshov.

Johanneshov är en stadsdel i norra delen av Söderort inom Stockholms kommun. Den gränsar till stadsdelarna Södra Hammarbyhamnen, Hammarbyhöjden, Gamla Enskede, Enskede gård och Årsta. Här ligger Globenområdet och Slakthusområdet.

Yta: 127 hektar
Invånarantal: 5881, år 2008

Du kan här också läsa mer om orten Johanneshov om du vill veta mer än bara tapetsering i Johanneshov.

I Johanneshov fanns det sammanlagt 3 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Johanneshov. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Johanneshov så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.