Tapetserare i Kista

Annons:

Tapetserare i Kista - duktiga och erfarna tapetserare i Kista som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Kista som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Kista. Om du letar efter en tapetserare i Kista som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Kista rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Kista nedan.
Annons:

Tapetserare i Kista - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Kista som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Kista.

Fernandos Tapetserarverkstad
Helsingörsg. 33
164 44 KISTA

Annons:

Kostnad för tapestering i Kista

Kostnad och pris för tapetsering i Kista varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Kista rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Kista

I Kista finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Kista. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Du kan här också läsa mer om orten Kista om du vill veta mer än bara tapetsering i Kista.

I Kista fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Kista. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Kista så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.