Tapetserare i Lidingö

Annons:

Tapetserare i Lidingö - duktiga och erfarna tapetserare i Lidingö som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 4 olika tapetserarverkstäder i Lidingö som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Lidingö. Om du letar efter en tapetserare i Lidingö som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Lidingö rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Lidingö nedan.
Annons:

Tapetserare i Lidingö - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Lidingö som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Lidingö.

Fix & Färdig
Klöverbacken 2
181 65 LIDINGÖ


Tapetserare Göran Nilsson
Vasav. 82
181 41 LIDINGÖ


Lindbergs Tapetserarverkstad
Pyrolav. 32
181 60 Lidingö


Eft. Franklins Tapetserare Verkstad
Bodalsv. 14
181 36 LIDINGÖ

Annons:

Kostnad för tapestering i Lidingö

Kostnad och pris för tapetsering i Lidingö varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Lidingö rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Lidingö

I Lidingö finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Lidingö. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Lidingö.

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Lidingö om du vill veta mer än bara tapetsering i Lidingö.

I Lidingö fanns det sammanlagt 4 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Lidingö. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Lidingö så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.