Tapetserare i Märsta

Annons:

Tapetserare i Märsta - duktiga och erfarna tapetserare i Märsta som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Märsta som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Märsta. Om du letar efter en tapetserare i Märsta som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Märsta rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Märsta nedan.
Annons:

Tapetserare i Märsta - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Märsta som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Märsta.

Möllers Möbelrenovering, AB
Söderg. 5
195 34 Märsta

Annons:

Kostnad för tapestering i Märsta

Kostnad och pris för tapetsering i Märsta varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Märsta rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Märsta

I Märsta finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Märsta. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Märsta.

Märsta är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun, Stockholm. Orten har drygt 24 000 invånare och goda kommunikationer genom att den ligger nära Arlanda flygplats, E4 och har en järnvägsstation. Märsta gästgivaregård, beläget vid nuvarande Forum var en viktig anhalt för postdiligensen mellan Uppsala och Stockholm.

Yta: 764,17 hektar
Invånarantal: 24 068, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Märsta om du vill veta mer än bara tapetsering i Märsta.

I Märsta fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Märsta. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Märsta så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.